Podcasten kan findes på Spotify, Apple Podcasts og Google Podcasts, og på denne Facebookside vil jeg ligeledes dele fremtidige episoder.

I podcasten Psykologens Bekendelser vil jeg tage dig med på en rejse gennem systemernes fejl, mangler og mulige korruption – blandt andet på det henholdsvis sociale, psykiatriske, psykologiske, retlige og politiske område.

Der vil også være episoder, hvor jeg blot videndeler i specifikke emner omhandlende børn/unge-psykologi, psykiatri, filosofi, kriminologi med mere. Andre episoder vil tage udgangspunkt i for eksempel mediedækkede anbringelsessager, hvor jeg er gået imod systemet.

Psykologens Bekendelser er både for dig, der blot er nysgerrig, men også for fagprofessionelle, der kan få input og perspektivering i forhold til deres arbejdsområde.

Podcasten kan høres her på siden, eller du kan klikke på Spotify-symbolet for at høre podcasten på Spotify, hvor du også er velkommen til at trykke på “Følg”, så du får besked, når der udkommer en ny episode. Det er helt gratis.

Ved forslag til emner, spørgsmål eller ønske om rådgivning og lignende kan jeg kontaktes på psykologmichaeladamguul@gmail.com