BØRN HJEMGIVET EFTER MINE UNDERSØGELSER?

jul 7, 2021 | Medieomtale, Mine undersøgelser

Ekstra Bladet skriver, at børn er hjemgivet til moderen efter ny FKU foretaget af anden psykolog. Tilsyneladende er det det stik modsatte, der er tilfældet.
Moderen slår nemlig dette op i et offentligt forum (se billede nederst). Desværre for moderen, som jeg ikke har nogen mening om eller holdning til, har Ankestyrelsen tilsyneladende vægtet min tre år gamle undersøgelse højere end en nyligt udført FKU, der tilsyneladende peger på hjemgivelse. Det er jo lidt specielt, da Ankestyrelsen hermed godkender én af de rapporter, som udvalgte eller rettere én psykolog derfra og to psykologvenner har kritiseret. Så kan den vist ikke have været så dårlig alligevel…

I tilfælde af, at der i modsætning til, hvad der fremgår af moderens opslag, skulle være hjemgivet børn, vil det forhåbentlig også være ganske naturligt, at en ny FKU efter tre år viste noget andet på baggrund af udvikling (hvorfor jeg ikke ej heller i en sådan situation kan se nyhedsværdien).

Vigtigst ved dette opslag er dog, at jeg af Ekstra Bladet er oplyst om, at det er den konkrete sag, der tales om, og Ekstra Bladet ved derfor godt, at børnene ikke er hjemgivet, men skriver alligevel dette.