Podcast

Jeg hedder Michael Adam Guul og er psykolog med ekspertise inden for psykiatri, test og metode, det sociale børn-/unge-område, neuro og kriminologi. I Psykologens Bekendelser vil jeg tage dig med på en rejse gennem systemernes fejl, mangler og mulige korruption – blandt andet på det henholdsvis sociale, psykiatriske, psykologiske, retlige og politiske område. Der vil også være episoder, hvor jeg blot videndeler i specifikke emner omhandlende børn/unge-psykologi, psykiatri, filosofi, kriminologi med mere. Andre episoder vil tage udgangspunkt i for eksempel mediedækkede anbringelsessager, hvor jeg er gået imod systemet. Psykologens Bekendelser er både for dig, der blot er nysgerrig, men også for fagprofessionelle, der kan få input og perspektivering i forhold til deres arbejdsområde. Ved forslag til emner, spørgsmål eller ønske om rådgivning og lignende kan jeg kontaktes på psykologmichaeladamguul@gmail.com
I denne fjerde episode af Psykologens Bekendelser bliver der kommenteret på konsekvenser af forældrefremmedgørelse og peget på, hvad man kan bruge som argumenter imod dette over for forskellige instanser.
Herudover peges der til sidst på enkelte psykologer, man skal holde sig fra (for mig at se), hvis man ikke vil have betydeligt større risiko for at stifte bekendtskab med forældrefremmedgørelse.
Ved forslag til emner, spørgsmål eller ønske om rådgivning og lignende kan jeg kontaktes på psykologmichaeladamguul@gmail.com

Følg min podcast
ØVRIG OMTALE
- Se journalist og forfatter Susanne Stauns opfattelse af denne sag her. Susanne har blandt andet forfattet bogen: “Mediernes møgkællinger”:
“Ifølge forfatteren Susanne Staun har medierne – bevidst eller ubevidst – i årevis misinformeret den offentlighed, de er sat i verden for at informere – fordi de kan, fordi de ikke kan lade være. De elsker en god historie, hellere god end sand.” – kilde. - I dette interview fra TV2Fyn er jeg klippet, men er ikke fejludlagt, så det er noget andet end Ekstra Bladet. Tænk – man skal være glad for for en gangs skyld ikke at blive taget ud af kontekst eller fordrejet. I forhold til manglende brug af sagsakter, som henvises til i artiklen, og som jeg kort udtaler mig om i mundtligt interview, er meget skåret ud, hvorfor du kan læse mere vedrørende dette her.
- I denne artikel fra Politiken bliver dele af, hvad jeg siger medtaget. Der skrives i hvert fald ikke det modsatte af, hvad jeg har sagt.
Du er nummer
- 57.976 der besøger denne side