BØRN BLEV IKKE FJERNET MED MINE RAPPORTER

sep 10, 2021 | Fremhævet, Medieomtale, Mine undersøgelser

Mine undersøgelser har ikke haft afgørende betydning

Ekstra Bladet tør – hvor andre tier. Det er rigtigt, for Ekstra Bladet tør, hvor andre undersøger, om det, de går ud med, er rene løgne. I denne pressemeddelelse fra borgmesteren af Tårnby kommune bliver det således endnu en gang tydeligt, at Ekstra Bladet har bygget deres angreb mod mig på løgne.

Mine rapporter og sagerne, som jeg har bidraget til, har været under uvildig, ekstern undersøgelse. Resultatet af denne er, at mine psykologiske undersøgelser ikke har haft afgørende betydning for valg af støtte til de berørte familier.

Dermed er overskrifter fra Ekstra Bladet som “Børn tvangsfjernet med fup- og fidusrapporter” og lignende hermed dokumenteret gjort til direkte løgne og injurier, hvorfor der også kører sag herom.

Dette stemmer helt overens med, at de rapporter (hvilket er 8 ud af 21), der har været i Ankestyrelsen, heller ikke har givet anledning til ændring af noget. Pudsigt er det dog, at borgmesteren formår at sætte fokus på mig over for familierne, men det er jo den vante måde at agere i politik på, når der skal vaskes hænder.

Nu forstår jeg tydeligt, hvorfor hverken Ekstra Bladets journalist eller de såkaldte eksperter/psykologer i Ekstra Bladet ikke har villet mødes med mig i en offentlig debat til fremlæggelse af dokumentation og argumentation foran almenbefolkningen.