CENSUR I DR GENSTART OG PÅ P1 5. JULI

jul 4, 2021 | Andre medier, Grotesk journalistik, Medieomtale

I DR’s podcast ‘Genstart’ og på P1 sendes mandag den 5. juli program vedrørende verserende sag i Ekstra Bladet og vedrørende undertegnede.
I slideshowet nederst kan ses mit skriftlige svar til journalisten. Jeg har ikke turdet svare mundtlig efter, at jeg fandt ud af, at der var så skæv fordelt taletid; 8-10 gange så lang tid til journalisten fra Ekstra Bladet, Helle Fuusager, der i øvrigt har relationer til dem, der udfører dette program.

Jeg efterspurgte, hvad Helle havde sagt og dermed, hvad jeg skulle forsvare mig imod, men hørte ikke tilbage fra dem, før jeg satte Pressenævnet på som CC i mail, hvorefter der blot er nævnt sporadiske punkter, og lige pludselig er en del af det, jeg har sendt som modsvar i denne skrivelse, pludselig ikke noget, der skal berøres, selvom det har været Ekstra Bladets hovedpunkter.

Da mit indlæg kun får lov at fylde så lidt, har jeg bedt dem om at sige i programmet, at man for perspektivering og oplysning af sagen, i og med at de selv beskriver sig som værende kritiske journalister, kan besøge denne hjemmeside, men dette ønske har de ikke imødegået.
Herudover er der bedt om at udføre kildekritik, da de viderefører den samme manglende kildekritik som Ekstra Bladet, hvilket heller ikke er imødegået.
Sidst men ikke mindst er de oplyst om med navn, der dog er sløret i denne skrivelse, hvilke eksperter de kan kontakte, der kan medgive, at den kritik, der foreligger, i sig selv er åbenlys udtryk for mangel på viden om, hvad der er godkendt af Socialstyrelsen.